“Shqiptarët janë të lodhur nga…”/ Ambasadorja Amerikane jep mesazhin e fortë!

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka dhënë një mesazh të fortë lidhur me politikën në Shqipëri.

Ajo theksoi se shqiptarët janë të lidhur nga politika dhe kërkojnë mundësi më të mira për fëmijët.

“Shqiptarët janë të lodhur nga politika. Duan zgjidhe, jo të vazhdohet me një lojë faji, duan që udhëheqësit të punojnë së bashku për të mirën e popullit. Duan të kenë shanse, mundësi dhe jo korrupsion, mundësi që t’ju japin një të ardhme më të mirë fëmijëve të tyre. I sfidoj të gjithë në qeveri apo jo, në biznes që ta marrin parasysh këtë raport që të ndryshoni, të të ecni përpara. Populli do rezultat, vizon jo ofendime. Besoj që udhëheqësit shqiptarë janë të aftë në këtë sfidë. SHBA do jenë të gatshme t’ju mbështesin”. “, u shpreh Kim./CNA.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *