Modelja shqiptare: Më kanë ofruar pare për të kaluar një natë me…

Modelja shqiptare, Kejvina Kthella, ka folur hapur, duke treguar se i kanë ofruar para në këmbim të se/ksit.

“S’më kanë ofruar drejtpërdrejt para në këmbim të se/ksit, por nëpërmjet njerëzve të njohur. Kur e kam marrë vesh, s’më ka bërë përshtypje”, ka deklaruar ajo në Top-Channel.

E pyetur lidhur me zërat që qarkullonin se është në një lidhje me këngëtarin Seven Saraqi, pasi ka shkuar në Amerikë, ajo u përgjigj:

“Jo nuk është e vërtetë, Seveni është bukurosh dhe djalë i mirë. Më ka ndejtur afër atje. Por kaq s’ka pasur gjë më shumë. Jemi shokë të mirë”

Në pyetjen se çfarë urren te meshkujt që të mërzit, ajo është përgjigjur se janë “gënjeshtrat, edhe gjënë më të vogël, por fatkeqësisht të gjithë meshkujt gënjejnë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *